به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه هوشمند جوادی در شورای آرد و نان شهرستان خوی اظهار داشت: میزان گندم مورد نیاز برای یک سال مصرف استان آذربایجان غربی خریداری و ذخیرهسازی شده است.
وی با بیان اینکه امسال کیفیت گندم تولیدی و خریداری شده استان بهتر از سالهای گذشته بود، تصریح کرد: این میزان گندم به مرور زمان تحویل کارخانههای آردسازی میشود.
جوادی افزود: امسال بنا داریم کیفیت نان تولیدی را با استفاده از بالا بردن کیفیت آرد ارتقا دهیم.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت آذربایجان غربی اعلام کرد: بر این اساس تلاش میشود در تهیه آرد میزان سبوس کمتری از گندم گرفته شود به طوریکه این میزان هم اکنون 15 درصد است که به 13.5 درصد خواهد رسید.
جوادی اظهار داشت: باید مردم را به سمت مصرف نانهایی که دارای سبوس بیشتری هستند تشویق کنیم تا شاهد ارتقای امنیت غذایی در این زمینه باشیمش.