ترکیب خامه‌های افشانه‌ای حاصل از گاز است از این رو بعد از خارج شدن حالت پفی شکل خود را از دست می‌دهد ولی این دلیلی بر پایین بودن میزان کلسترول آن نیست.

مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: به هر حال خامه حاوی کلسترول است و مصرف زیاد آن نیز باعث چاقی می شود.

این متخصص با اشاره به اینکه ترکیبات خامه‌های اسپری‌ای حاصل از گاز است، افزود: این نوع خامه بعد از خارج شدن گاز حالت پفی شکل خود را از دست می‌دهد ولی این دلیل بر پایین بودن مقدار کلسترول موجود در آن نیست.

وی در پایان گفت: معمولا برخی از خامه ها حدود 30 درصد چربی دارد اما در برخی از خامه ها 25 درصد چربی به کار رفته که از نظر میزان کلسترول و افزایش وزن در فرد تغییر  چندانی نمی‌کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.