تعارضات خانوادگی نه تنها عامل مهم در افزایش خطر ابتلا به بی اشتهایی عصبی است، بلکه احتمال تشدید این بیماری را افزایش داده و روند بهبود را نیز دچار مشکل می کند.

محسن عابدینی نیا روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  تصریح کرد: بی اشتهایی عصبی به عنوان یک بیماری و اختلال روانی شناخته می شود که در آن بیمار با وجود گرسنگی، از خوردن غذا پرهیز می کند و در نتیجه دچار لاغری شدید و عوارض گوناگونی می شود.

وی با اشاره به عوامل مرتبط با بی اشتهایی عصبی، تاکید کرد: البته علت دقیق بی اشتهایی عصبی ناشناخته است و عواملی که مطرح می شود به عنوان عوامل احتمالی و افزایش دهنده خطر ابتلا به  این  بیماری مطرح هستند.

عابدینی نیا با بیان اینکه بسیاری از مبتلایان به بی اشتهایی عصبی در خانواده های پر تنش زندگی می کنند، افزود: تعارضات خانوادگی نه تنها، عامل مهم در افزایش خطر ابتلا به بی اشتهایی عصبی است، بلکه احتمال تشدید این بیماری را افزایش داده و روند بهبودی را نیز دچار مشکل می کند.

وی یادآور شد: عوامل و بیماری های داخلی، ترس و مرض گونه از اضافه وزن، فشار و تحریم دوستان و نزدیکان برای لاغر شدن و وجود برخی از اختلالات روحی و روانی نظیر استرس، افسردگی و وسواس نیز می تواند خطر ابتلا به بیماری بی اشتهایی عصبی را افزایش دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.