پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به تولید اولین نسل از خوراک‌های عملگرا و فرا سودمند آبزیان شدند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، در این طرح، محرک‌های سیستم ایمنی میکرو نانو انکپسول شده به خوراک آبزیان وارد شود که سبب افزایش رشد، کاهش تلفات و مقاومت در برابر پاتوژن‌های مختلف گردیده است.

بنابر این گزارش، اجرای این طرح به عنوان تولید اولین نسل از غذاهای فرا سودمند آبزیان در جهان، می‌تواند علاوه بر ارتقای کیفیت خوراک و قطع مصرف داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک‌ها، گامی در جهت آبزی پروری ارگانیک بوده و بحث غذاهای فرا سودمند و عملگرا را برای نخستین بار علاوه بر انسان، در میان آبزیان مطرح کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آبزیان ، خوراک ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.