احمد احمدی فر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز اظهار داشت: در پایاب سد ستارخان حرکت هایی که جدیداً انجام شد و علیرغم اینکه شهرستان اهر چندین سالی است که با خشکسالی مواجه شده با این وجود جو منطقه در موقعیت گرم و خشک قرار دارد صدمات خشکسالی در این شهرستان مضاعف شده ، که باید تمامی مردم و مسئولان در مدیریت صحیح آب تلاش کنند.
وی افزود: خوشبختانه در پایاب سد ستارخان با تلاش بی دریغ مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان حرکتی تحت عنوان آبیاری تحت فشار بصورت قطره ای و بارانی با امکانات مکانیزه صورت گرفت که امسال 180 هکتار بصورت یکپارچه و یکجا در سه رقم به کاشت ذرت در روستای پسته بیگ اقدام کردیم.
احمدی فر ادامه داد: این طرح نشان دهنده یک سیبل کامل است که چگونه آب را جمع بندی، شبکه بندی، آبیاری قطره ای و بارانی و در مصرف آب صرفه جویی کردیم، تمامی اقدامات کاشت ذرت در در پایاب سد ستارخان بصورت کاملاً مکانیزه و بدون دخالت انسان انجام می شود.
وی به برگزاری در جشنوراه ذرت اشاره کرد و تصریح کرد: جشنوراه کاشت و برداشت ذرت را بصورت پایلوت برگزار و به مردم سراسر ایران و استان آذربایجان شرقی نشان خواهیم داد که ما در شهرستان اهر به این موفقیت دست یافتیم که در هر هکتار در واحد سطح تولید را افزایش خواهیم داد، و از این به بعد به کشاورزان با صرفه جویی در مصرف آب و افزایش تولید در سطح با این روش آموزش داده می شوند.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر همچنین گفت: اگر بخواهیم کشاورزان در بخش کشاورزی از سایر کشورها پیشرو باشند باید کشاورزی را با علم روز مطابقت دهیم که لازمه این با یکپارچه سازی اراضی می باشد توصیه های کارشناسان مدیریت سازمان جهادکشاورزی از نظر بذر ارائه شده مد نظر قرار بگیرند و در بحث مسائل فنی از اداره ترویج با هماهنگی به کاشت محصولات بپردازند.