به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب دا؛ طراحی سوالات این دوره از آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی با حضور ضیائی معاون آموزشی وزارت بهداشت، پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمع کثیری از اساتید طراح سوال دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شد.
سید امیر محسن ضیائی معاون آموزشی وزارت بهداشت در حاشیه جلسه طراحی سوالات آزمون، آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی را بزرگترین امتحان در کشور از نظر ارزش و اعتبار در سطح وزارت علوم و بهداشت عنوان کرد و آن را ملاکی برای عضویت در هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برشمرد.
وی با اشاره به این که آزمون های مذکور روز پنجشنبه 13 شهریورماه برگزار می شود، گفت: در این دروه از آزمون دانشنامه فوق تخصصی 311 داوطلب شرکت دارند که 88 نفر از آنان را خانمها و 223 نفر از شرکت کنندگان را آقایان تشکیل داده اند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: بیشترین داوطلبان شرکت کننده در آزمون دانشنامه فوق تخصصی در رشته گوارش و کبد بالغین و کمترین شرکت کنندگان مربوط به رشته جراحی کودکان می باشند.
ضیائی همچنین با اشاره به آمار داوطلبان شرکت کننده در شصت و یکمین آزمون دانشنامه تخصصی گفت: در این دوره از آزمون تخصصی 3421 داوطلب در 26 رشته تخصصی ثبت نام کرده اند که 1570 نفراز آنان را خانمها و 1851 نفر از آنان را آقایان تشکیل می دهند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت بیشترین آمار داوطلبان در شصت و یکمین آزمون دانشنامه تخصصی را مربوط به رشته بیماریهای داخلی با 433 نفر شرکت کننده و کمترین آمار را مربوط به رشته طب هوا و فضا با سه نفر شرکت کننده اعلام کرد.
وی در سخنان خود اظهار کرد: آزمونهای کتبی این دوره روز پنجشنبه 13 شهریور ماه برگزار می شود و آزمونهای شفاهی نیز از روز 14 شهریور آغاز می شود و تا 18 شهریور طبق جدول زمانبندی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: نتایج امتحانات را انشاءا... با سرعت بیشتری اعلام مي کنیم و پذیرفته شدگان آزمون کتبی در آزمون آسکی شرکت خواهند کرد.
بنا به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت نتایج نهایی این دوره از آزمونها روز 19 شهریورماه اعلام خواهد شد و در مراسم اختتامیه که پنج شنبه 20 شهریور برگزار می شود از نخبگان و رتبه های برتر با حضور مسوولان وزارت بهداشت تقدیر بعمل خواهد آمد که این برگزیدگان می توانند از امتیاز عضویت در هیات علمی دانشگاهها برخوردار شوند.
وي با اشاره به این که این آزمون ها از نظر علمی و اجرایی از ارزش و اعتبار و کیفیت بالا برخوردار است و با استانداردهای بین المللی مطابقت دارد تاکید کرد که هدف ما افزایش و ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و به دنبال آن ارتقای سلامت مردم جامعه است که این آزمونها نیز در همین راستا برگزار می شود.
ضیائی در پایان سخنان خود با اشاره به این که مسایل اجرایی و برگزاری آزمون برعهده دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است و این دانشگاه در برگزاری این آزمونها موفق عمل کرده است از همکاری و تلاشهای شبانه روزی مسئولان و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اجرای آزمون تقدیر کرد.
انتهای پیام/