به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ناصر فتاحی، از افزایش ظرفیت واحد مرغ گوشتی 50 هزار قطعهای به 100 هزار قطعه در روستای حسنآباد امام شهرستان اسدآباد خبر داد.
وی اظهار داشت: این واحد پس از اخذ مجوز عملیات ساخت و ساز آن در سال 92 در زمینی به مساحت 28 هزار متر مربع آغاز و در مدت کمتر از یک سال به اتمام رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه واحد مرغ گوشتی 100 هزار قطعهای دارای 8 سالن پرورش، خانه کارگری، دفتر مدیر، انبار و سایر تأسیسات نظیر آب، برق و ماشینآلات است، افزود: این سالنها به سیستمهای سرمایشی و گرمایشی روز دنیا مجهز است که سیستم دانه و آبخوری آن نیز به صورت مکانیزه عمل میکند.
وی با بیان اینکه واحد مرغ گوشتی سالانه یک هزار تن گوشت سفید تولید میکند، تصریح کرد: با اجرای این طرح 20 نفر اشتغال ایجاد شده است که تمام افراد شاغل در این واحد تولیدی دارای مدرک مهارت فنی و حرفهای و دانشگاهی هستند.
فتاحی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح یک میلیارد و 296 میلیون تومان هزینه شده است، افزود: از این میزان یک میلیارد و 800 میلیون ریال تسهیلات بانکی و 216 میلیون تومان سهم آورده متقاضی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در سطح این شهرستان 30 واحد مرغداری گوشتی فعال وجود دارد، گفت: سالیانه 5 هزار و 227 تن گوشت سفید در این واحدها تولید میشود که این شهرستان رتبه ششم را در سطح استان دارد.
وی ادامه داد: از این مقدار 2 هزار و 255 تن به سایر استانها صادر و 2 هزار و 950 تن نیز در شهرستان مصرف میشود.
وی با اشاره به وجود واحدهای مرغداری در سطح استان یکی از نیازهای اساسی استان در بخش دام را کشتارگاه مجهز دانست و گفت: وجود چنین کشتارگاهی میتواند مرغ سالم را تولید و به جامعه تحویل داد.
انتهای پیام/م