به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛نصرت الله فلاحی سطح زیر کشت برنج در این شهرستان را 80 هکتار دانست و پیش بینی کرد، امسال در مجموع 280 تن برنج با شلتوک در این شهرستان تولید شود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گیلانغرب سال گذشته حدود 250 تن برنج با شلتوک در این شهرستان تولید شد.
فلاحی متوسط عملکرد برنج در این شهرستان را 3.5 تن برنج با شلتوک در هر هکتارعنوان کرد و افزود: متوسط تولید برنج سفید در این شهرستان حدود 2 تن در هکتار است.
وی رقم برنج تولیدی در این شهرستان را عنبربو دانست و گفت: این رقم محلی عطر، طعم و بوی مطبوعی دارد و مورد توجه زیادی قرار می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گیلانغرب در ادامه برنج تولیدی در این شهرستان را در فهرست محصولات ارگانیک قرار داد و گفت: در تولید این برنج از هیچ نوع سم و کودی استفاده نمی شود.
به گفته فلاحی بخش زیادی از برنج تولیدی به مصرف مردم شهرستان می رسد و مازاد آن نیز به مرکز استان فرستاده می شود.
وی افزود: هر کیلوگرم برنج تولیدی در این شهرستان حدود هفت هزار تومان به فروش می رسد.
به گفته فلاحی برداشت برنج در این شهرستان از اوایل آبان ماه آغاز می شود./ش/ن