به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "البعث"؛ اخیرا در آمریکا شایع شده است که اوباما، استراتژی درازمدتی را در مبارزه با گروهک تروریستی داعش اتخاذ کرده است.
دراز مدت، عبارتی تامل برانگیز؛ مقصود از آن چیست و تبعات آن بر منطقه چگونه است؟ برای فهم و شناخت رگه های این موضوع، باید کمی به عقب بازگشت و برخی حقایق ثابت شده را که به دلیل متواتر بودن آن نیازی به ادله و مستندات ندارد، بررسی کرد.
اولین واقعیت آن است که آمریکا و متحد منطقه ای آن، یعنی آل سعود، خود سازمان تروریستی "القاعده" را به بوجود آوردند، سرمایه مورد نیازش را تامین کردند، آموزشهای لازم را در اختیارش گذاشتند و آن را آزاد گذاشتند تا اعمال تروریستی خود را در افغانستان آغاز نماید.
چرا آمریکا، آل سعود را برای انجام این ماموریت انتخاب کرد؟ چراکه مذهب و ایدئولوژی این دولت، همان اندیشه ی وهابی-تروریستی است که پایه و اساس القاعده، بر آن مبتنی است و همچنین، آل سعود، همواره تامین سرمایه ی مورد نیاز جنگ های آمریکا در منطه را به عهده داشته است و طی دو دهه گذشته، جنگهای اسرائیل را هم به اشکال مختلف، سرمایه گذاری کرده است.
دومین واقعیت آن است که گروهک "داعش" و "جبهه النصره" و سایر زیر شاخه های " القاعده"، ساخته دست آمریکا و آل سعود هستند که در این خصوص مستندات و مدارک بسیاری وجود دارد که برصحت این مدعا، تاکید میکنند.
حمایت رژیم صهیونیستی از این سازمان تروریستی، خود کافی و مزید بر این علت است که گروه هایی مانند "داعش"، النصره" و "جبهه اسلامی" ساخته ای آمریکایی-اسرائیلی- سعودی هستند.
آمریکا از زمان حمله به عراق در سال 2003، برنامه های کوتاه مدت و دراز مدت بسیاری را برای تقسیم منطقه به خودمختاری ها و دولت های کوچک طائفه ای، مذهبی و نژادی که اصولا وابسته به رژیم صهیونیستی باشند، وضع کرده است.
زیر شاخه های جدید "القاعده" در منطقه، همان ابزارهای اساسی اجرای این برنامه های تجزیه طلبانه است و هر نسبتی جز این، به گروه های تروریستی موجود، بی اساسس و بی اهمیت است.
براین اساس، چگونه می توان باور کرد که آمریکا قصد دارد با "داعش" و "النصره" مبارزه کند؟ همچنین، چگونه می شود به دولتی که با فتاوای سلفی و غیر انسانی و نیز با اموال خود، همواره این گروه های تروریستی را تغذیه می دهد، اطمینان داشت؟
به همین دلیل، استراتژی درازمدت اوباما برای مبارزه با "داعش" ویا هر استراتژی دیگری مثل این، می تواند تمام احتمالات را بسته به شرایط، در خود بگنجاند.
انتهای پیام/