وی تشریح کرد: لپه منبعی غنی از فیبر است از همین رو برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قند خون و کاهش بیماریهای قلبی – عروقی توصیه میشود.
نقشی ادامه داد: فیبر موجود در لپه، احتمال خطر بیماریهای قلبی، سکته و بیماریهای روده را کاهش میدهد و در کاهش وزن نیز موثر است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: یکی از ویژگیهای بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته میشود، لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن است و برای افرادی که کمخون هستند، ماده غذایی مناسبی است.
وی اظهار داشت: مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین میکند.