کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: لپه مانع از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی می‌شود و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

 اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مقدار سدیم لپه کم است و از همین‌رو به افراد فشار خونی خوردن آن توصیه می‌شود.

وی تشریح کرد: لپه منبعی غنی از فیبر است از همین‌ رو برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون،‌ تنظیم قند خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.

 نقشی ادامه داد: فیبر موجود در لپه، احتمال خطر بیماری‌های قلبی، سکته و بیماری‌های روده را کاهش می‌دهد و در کاهش وزن نیز موثر است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته می‌شود، لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن است و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی است.

وی اظهار داشت: مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین می‌کند.

نقشی تاکید کرد: لپه هم مانند دیگر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخ حاصل از مصرف لپه کمتر از دیگر حبوبات است و خیلی به خیساندن نیاز ندارد اما افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه به نفخ دچار می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مصرف ، لپه ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.