این حساسیت که از گزیدگی «کنه تکستاره» ناشی میشود به بروز کهیر و مشکلات تنفسی، افت جدی فشارخون و حتی شوک «آنافیلاکتیک» در افرادی که از گوشت قرمز و مشتقات لبنی استفاده میکنند میانجامد.
متخصصان بهداشت میگویند: این حساسیت به دنبال وجود یک قند نسبتا شناختهشده موسوم به «آلفا – گال» بروز میکند که در بدن کنهها وجود دارد اما در بدن انسان مشاهده نمیشود. این ترکیب همچنین در گوشت قرمز و حتی برخی محصولات لبنی نیز وجود دارد. اگرچه این قند عمدتا سبب اختلال در سیستم گوارشی انسان نمیشود اما وقتی کنه تکستاره انسان را میگزد، این قند وارد خون قربانی میشود و از این لحظه به بعد آنتیبادیهای موجود در بدن قربانی فعال شده و وقتی بار دیگر، فردِ آلوده گوشت قرمز میخورد، بدن وی شروع به بروز واکنشهای آلرژیک میکند.
متخصصان سلامت همچنین معتقدند برخی دیگر از انواع کنهها نیز ممکن است سبب بروز آلرژی به گوشت قرمز شوند. این کنهها معمولا در کشورهای استرالیا، فرانسه، آلمان، سوئد، اسپانیا، ژاپن و کره جنوبی یافت میشوند. البته خوشبختانه برای این حساسیت درمانهایی نظیر آنتیهیستامینهای خاص و هورمون درمانی با هورمون «اپینفرین» وجود دارد.