پرویز تاجیک گفت: دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات اولین دانشکده در کشور است که در مقطع دکتری تخصصی و حرفه‌ای دامپزشکی دانشجوی دختر پذیرش کرده است و در حال حاضر حدود 90 درصد دانشجویان این دانشکده را دانشجویان دختر تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر پرویز تاجیک رئیس دانشکده علوم دامپزشکی این واحد گفت: حضور خانم‌های دامپزشک در عرصه های علمی بخصوص در فعالیت های آزمایشگاهی و دارویی می تواند در در سطح ملی و بین المللی بسیار مفید باشد.

رئیس دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی براساس شهریه دانشجویان فعالیت می کند که همین امر سبب شده علاوه بر مسئولین دانشگاه ، دانشجویان نیز ارزش این منبع درآمدی را دانسته و از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
وی به مجله علمی – پژوهشی پاتوفیزیولوژی اشاره کرد و گفت: دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات درصدد ایجاد مجله ای با عنوان "علوم درمانگاهی" با درجه علمی پژوهشی است.
 
تاجیک سیاست گذاری دانشکده علوم دامپزشکی در ارتباط با طرحها و پایان نامه ها را براساس کاربردی بودن آنها دانست و اضافه کرد: تاکنون به همت محققین این دانشکده 12 ثبت ژن دربانک ژن جهانی در آمریکا و 30 ثبت اختراع در اداره کل ثبت اختراعات صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در این دانشکده 14 آزمایشگاه تخصصی و مجهز وجود دارد افزود: این آزمایشگاه ها از تجهیزات مناسب و امکانات خوبی برخوردار هستند به نحوی که برخی از آنها قابلیت این را دارند که به عنوان آزمایشگاه های مرجع شناخته شوند. 

رئیس دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: این آزمایشگاه ها همچون آزمایشگاه هیستوتکنیک، بیوشیمی، بیو تکنولوژی، میکروبیولوژی مواد غذایی، انگل شناسی، فیزیولوژی، بهداشت و بمیاریهای آبزیان، مرکز تشخیص، آنالیز مواد غذایی، میکروبیولوژی و ویروس شناسی است. 

تاجیک جایگاه واقعی دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات را فراتر از جایگاهی که اکنون در آن است دانست و اظهار داشت: در صورت حمایت مسئولین واحد و ایجاد شرایط مناسب از قبیل فضا، برطرف کردن مشکل مسیر دانشکده، افزایش بودجه و...  این دانشکده می تواند جایگاه نخست را در کشور و حتی منطقه داشته باشد.

وی ادامه داد: در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجو چندین طرح از جمله پرورش میگو،  پرورش گوسفند و طرح شبانه روزی کردن کلینیک‌های این دانشکده را ارائه داده ایم و در صورت فراهم شدن شرایط امکان خودکفا کردن کلینک در ظرف 4 تا 5 سال آینده وجود دارد. 

وی ادامه داد: همکاری ما با ارگانها و سازمانها در حد پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی براساس رابطه اساتید با ارگانها و سازمان ها بوده است است، از آن جمله می‌توان به همکاری با شیلات و سازمان دامپزشکی اشاره کرد.

تاجیک تصریح کرد: دانشکده علوم دامپزشکی دارای 16 رشته دکتری تخصصی، یک رشته دکتری حرفه ای و دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد است . در حال حاضر این دانشکده دارای 28 عضو هیأت علمی تمام وقت و 16 عضو هیأت علمی نیمه وقت است. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۴
سلام از سایت خوب و جامعه

من خیلی دوست دارم وارد دانشگده دامپزشکی برای نیمه دوم سال بشمه
ایا این امکان پذیر است یا بصورت مهمان

من حسوانات رو دوست دارم برای کاردانی کارشناسی

رشته تحصیلی اقتصاد بود دانشگاه هنر و معماری داخلی هم رفتم .