به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمد رضا جعفري نصر، مشاور رييس پژوهشگاه ، با تاكيد بر اينكه الزامات و راهكارهاي قانوني براي همكاري هاي بيشتر بين مراكز آموزشي و پژوهشي فراهم است، گفت: به دليل قدمت و سابقه پژوهشگاه در سه حوزه بالادستي، پايين دستي و انرژي و محيط زيست در نفت بر آن شديم تا به عنوان گام اول براي شروع پروژهها و دورههاي كوتاه مدت آموزشي مشترك تفاهم نامهاي با واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد به امضاء برسانيم.
جعفري نصر با اشاره به حضور اساتيد و مسئولين دانشگاه علوم و تحقيقات در جلسات و شوراهاي مختلف پژوهشگاه تصريح كرد: بايد از توانمنديها و پتانسيل هاي طرفين به نحو شايستهاي در راستاي اهداف و سياست هاي وزارت نفت كه بيشتر معطوف به حوزه بالادستي نفت است، استفاده حداكثري كرد.
وي در ادامه افزود: پس از انجام مذاكرات دو طرف، تفاهم نامه اي بين دكتر علي عباس پور، رييس واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد و دكتر حميد رضا كاتوزيان، رييس پژوهشگاه صنعت نفت به منظور انجام همكاري هاي مشترك و استفاده از امكانات دو جانبه اين دو مركز به امضاء رسيد و براي اجرايي شدن آن مقرر شد كميته مشتركي تشكيل شود.
اين عضو هيئت علمي پژوهشگاه با اشاره به اينكه محورهاي توافق شده بيشتر در حوزه بالادستي نفت است، اظهار كرد: انجام پروژه هاي دانشجويي در مقطع دكتري و كارشناسي ارشد، مشاركت در برگزاري دوره هاي كوتاه مدت و كارگاه هاي آموزشي نيز از جمله مفاد اين تفاهم نامه است.
به گفته جعفري نصر انجام طرح ها و پروژه هاي پژوهشي ملي، استفاده از فرصت هاي مطالعاتي مصوب هيئت رييسه پژوهشگاه، برگزاري سمينارها و همايش هاي بين المللي مشترك با توجه به زيرساخت هاي مشترك هر دو مركز از ديگر موضوعات مورد توافق طرفين است.
جعفري نصر با اشاره به برگزاري سومين دوره دكتري پژوهشي در پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: اميدواريم اين دوره را به شكلي ساماندهي كنيم كه با مشاركت واحد علوم و تحقيقات، دانشجويان بيشتري جذب اين مركز شوند.
وي در پایان محورهاي فعاليت در چارچوب اين تفاهم نامه را شامل حوزه بالا دست و توسعه ميادين ، علوم زمين، اكتشاف و توليد ، حوزه پايين دست و مهندسي شيمي ، انرژي و محيط زيست برشمرد.
انتهای پیام/