حسین خندان، رییس اتحادیه گوشت گاو در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به 5 ماهه سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: طی یک سال گذشته هیچ افزایش قیمتی در خصوص قیمت گوشت نداشتیم زیرا قدرت خرید مردم کاهش یافته است.
خندان با اشاره به افزایش تولید گوشت در کشور تصریح کرد: استانهای کرمانشاه، سنندج، زنجان، شیراز و اصفهان در زمینه تولید پیشتاز هستند.
وی در خصوص قیمت انواع گوشت نیز اضافه کرد: گوشت گوساله به صورت مخلوط 28 هزار و 500 تومان عرضه میشود و قیمتهای لاشه گوسفند نیز بین 27 و 28 هزار تومان است.
خندان در پایان یادآور شد: وزارت صنعت و معدن و تجارت و امور پشتیانی دام تصمیم به کاهش قیمت علوفه گرفتهاند و هم چنین مقصد واردات گوشت فقط از برزیل صورت میگیرد.
انتهای پیام/