به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر غلامرضا جهانفرنیا، مدیر گروه کارشناسی ارشد و دکتری گروه مهندسی هسته ای این واحد، با بیان اینکه گروه مهندسی هسته ای واحد علوم وتحقیقات در سال 1389 برنده جایزه "بزرگترین طرح برون دانشگاهی" در میان واحدهای دانشگاه آزاداسلامی شد، ادامه داد: این طرح شامل آموزشهای مهندسی هسته ای به کارشناسان سازمان انرژی اتمی و نیز طراحی و نگارش کد سه بعدی ترمونوترونیکی است.
جهانفرنیا، تجهیز آزمایشگاه های تخصصی این رشته در واحد علوم وتحقیقات را لازمه افزایش جذب و تربیت دانشجویان نخبه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانست و تصریح کرد: برقراری ارتباط بیش از پیش با صنعت، هدف گذاری نحوه همکاری گروه با شرکت های تابعه سازمان انرژی اتمی همچون شرکت سورنا، به منظور تهیه نرم افزار و کدهای تخصصی و انجام پروژه های مشترک، برگزاری سمینارهای آموزشی و گسترش ارتباط با دانشگاه های بین المللی از جمله اهداف پیش روی گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات است.
مدیر گروه کارشناسی ارشد و دکتری گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات، با اشاره به تعداد زیاد مقالات ISI منتشر شده در این گروه تخصصی، افزود: هریک از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات، یک تا چند مقاله به چاپ رسیده در مجلات معتبر بین المللی دارند.
دکتر جهانفرنیا ، اظهار داشت: گروه مهندسی هسته ای با برگزاری دوره های آموزشی کدهای هسته ای و انجام پروژه های مشترک با سازمان انرژی اتمی، از پیشگامان اجرا طرح های ارتباط با صنعت و نیز جذب بودجه های تحقیقاتی از سازمان انرژی اتمی به واحد علوم وتحقیقات است.
عضو هیأت علمی واحد علوم وتحقیقات همچنین با اشاره به همکاری های گسترده گروه تخصصی مهندسی هسته ای این واحد با سازمان انرژی اتمی گفت: این گروه تخصصی مذاکره با سازمان انرژی اتمی است جهت طراحی ، ساخت یا خریداری یک راکتور زیر بحرانیSub Critical را آغاز کرده است.
مدیر گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات، از گسترش ارتباط با دانشگاه های مطرح دنیا علی رغم مشکلات ناشی از تحریم های موجود خبر داد و گفت: گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات، درنظر دارد با توسعه تعاملات بین المللی با دانشگاه های مطرح جهان، به تبادل اساتید، بهره مندی از فرصت های مطالعاتی و بهره گیری از اساتید شناخته شده در مشاوره تزها بپردازد که در این راستا، تاکنون یک نفر از دانشجویان این گروه، برای بهره مندی از فرصت های مطالعاتی سه ماهه دکتری به ایتالیا اعزام شده است.
وی با اشاره به مشکل اشتغال در کشور، گفت: با ورود شرکت های خصوصی و دانش بنیان و نیز تشکیل اتاق فکر، مشکل اشتغال در رشته مهندسی هسته ای تا حد زیادی حل می شود.
دکتر جهانفرنیا از انجام اقدامات لازم به منظور تأسیس رشته کاربرد پرتوها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در گروه مهندسی هسته ای نوید داد و افزود: گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات از مهرماه1393 در صورت تصویب نهایی، واحد علوم و تحقیقات در این رشته دانشجو می پذیرد.
مدیر گروه مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات، تصریح کرد: رشته مهندسی هسته ای با داشتن ارتباطات گسترده با رشته های مختلف تخصصی همچون فیزیک، مهندسی برق، مهندسی نفت، فناوری نانو، کشاورزی، تغذیه و... فضای مناسبی برای فعالیت های علمی و پژوهشی مشترک دارد.
جهانفرنیا با اشاره بر لزوم تنوع سازی درآمدها در واحد علوم و تحقیقات، تآکید کرد: گروه تخصصی مهندسی هسته ای واحد علوم و تحقیقات در نظر دارد با همکاری معاونت پژوهش و فن آوری این واحد دانشگاهی، با جذب حمایت سازمان انرژی اتمی از پایان نامه ها و طرح های پژوهشی، ارتباط با سازمان های مختلف از جمله ستاد نانو و شرکت های تابعه سازمان، حمایت از تأسیس شرکت های دانش بنیان و برگزاری دوره های آموزشی کدنویسی هسته ای، در روند درآمدزایی دانشگاه و گسترش ارتباط با صنعت، بیش از پیش فعال باشد.
وی به فعالیت اساتید و متخصصان برتر رشته مهندسی هسته ای کشور در این واحد اشاره کرد و گفت: گروه تخصصی مهندسی هسته ای با داشتن10عضو هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت و بر بهره گیری از همکاری متخصصان سازمان انرژی اتمی و سایر دانشگاه های کشور به عنوان اساتید مدعو، مشاور و راهنما در تدریس و تدوین تزها، رتبه اول تا سوم کیفیت را در میان دانشگاه های کشور در این رشته دارد.
انتهای پیام/