به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛لیلا رضا زاده گفت: در ماه رمضان دستگاه گوارش افراد برای مدت 30 روز در شرایط
تقریبا استراحت قرار داشته و فعالیت کمی داشته و نباید بلافاصله بعد از ماه
رمضان پرخوری و مصرف وعده های غذایی سنگین را آغاز کرد.
وی چاقی و اضافه وزن را مهمترین پیامد شیوه های تغذیه ای نادرست بعد از ماه رمضان
دانست و ادامه داد: توصیه می شود افراد بعد از ماه رمضان وعده های غذایی را سبک
انتخاب کنند و به جای غذاهای سرخ کردنی و غذاهای چرب از مایعات و غذاهای نرم بیشتر
استفاده کنند تا دستگاه گوارش آنها کم کم عادت کند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: بهتر است افراد بعد از ماه
رمضان مصرف دو میان وعده را که شامل لبنیات، میوه و سبزیجات است را حتما در برنامه
خود جای دهند و از مصرف تنقلات، انواع کیک و نان شیرینی خودداری کنند.
رضازاده افزود: البته مصرف میوه فراوان نیز به دلیل بالا بدن قند امکان اضافه وزن
را فراهم می کند و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد./ز