کرمانشاه/

بعدازماه رمضان مراقب چاقی باشید.

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف غذهای چرب و سرخ کردنی بعد از ماه رمضان اضافه وزن به همراه می آورد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛لیلا رضا زاده گفت: در ماه رمضان دستگاه گوارش افراد برای مدت 30 روز در شرایط تقریبا استراحت قرار داشته و فعالیت کمی داشته و نباید بلافاصله بعد از ماه رمضان پرخوری و مصرف وعده های غذایی سنگین را آغاز کرد.

وی چاقی و اضافه وزن را مهمترین پیامد شیوه های تغذیه ای نادرست بعد از ماه رمضان دانست و ادامه داد: توصیه می شود افراد بعد از ماه رمضان وعده های غذایی را سبک انتخاب کنند و به جای غذاهای سرخ کردنی و غذاهای چرب از مایعات و غذاهای نرم بیشتر استفاده کنند تا دستگاه گوارش آنها کم کم عادت کند.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: بهتر است افراد بعد از ماه رمضان مصرف دو میان وعده را که شامل لبنیات، میوه و سبزیجات است را حتما در برنامه خود جای دهند و از مصرف تنقلات، انواع کیک و نان شیرینی خودداری کنند.

رضازاده افزود: البته مصرف میوه فراوان نیز به دلیل بالا بدن قند امکان اضافه وزن را فراهم می کند و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد./ز

برچسب ها: کرمانشاه ، مراقب ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.