به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ از ابتدای امسال تاکنون 25 تن گوشت شتر مرغ در فارس تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: پیش بینی می شود امسال 60تن گوشت و 1250 تخته پوست شترمرغ در فارس تولید شود.
سید عبدالله جزایری ادامه داد: میزان تولید گوشت شترمرغ استان فارس در سال های ۸۹تا پایان سال 92 از 17 تن به 50 تن رسیده است.
وی بیان کرد: وسعت، تنوع آب و هوا و امکانات بالقوه از قبیل نیروی کار فراوان سبب شده اند تا استان فارس یکی از مناطق مستعد پرورش سایر ماکیان از جمله شترمرغ در استان فارس باشد.
این مسوول افزود: در حال حاضر تعداد 6 واحد پرورش شترمرغ به ظرفیت 100 قطعه مولد و 3030 قطعه پرواری به صورت مجاز در فارس مشغول فعالیت است.
جزایری ادامه داد: تعداد 10 واحد پرورش شتر مرغ نیز به ظرفیت 365 قطعه مولد و 6500 قطعه پرواری با پیشرفت فیزیکی 30 تا 90 درصد در حال ساخت است.
انتهای پیام/ب