برداشت محصول برنج ارگانیک دیروز از شالیزارهای گیلان آغاز شد .
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ نماینده شرکت علمی و تحقیقاتی واحد نانو در گیلان گفت : پس
از 3 سال تحقیق و پژوهش امسال 38 شالیکار گیلانی در 60 هکتار از
شالیزارهایشان برنج ارگانیک کشت کرده اند .
آریا پسند افزود: کاهش زمان مراحل تولید – افزایش تولید –
تقویت ساقه برنج و ارتقای کیفیت محصول از مزیت های برنج ارگانیک است .
در تولید این رقم برنج کود اصلاح شده و کمپوست غنی
شده به جای کودهای شیمیایی استفاده می شود.