در جلسه کارگروه ایثارگران اعلام شد: در سال جاری طبق روال، بیمه مکمل در اختیار دستگاه ها است و چنانچه ایثارگر هزینه مازاد پرداخت کرد بنیاد شهید این هزینه را پرداخت می کند و تا پایان امسال در بودجه ۹۴ تکلیف بیمه ایثارگران مشخص خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،  دومین جلسه کارگروه شورای ایثارگران با حضور نصرالله ابراهیمی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، حمید علی صمیمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، طاهر نژاد مسئول ایثارگران شهرستان هاي استان تهران و جمعی از ایثارگران با محوریت اشتغال و درمان تشکیل شد..

در این جلسه ابراهیمی با اشاره به استخدام ها در هر دستگاه اظهار داشت: تبصره ۲۴ قانون مدیریت خدمات کشوری در دستگاه های اجرایی مکلف کرده است طبق قانون پنجم به ازای سه نفر خروجی مجوز یک نفر استخدام را از ریاست جمهوری دریافت و در آگهی درج کند.

وی افزود: اگر هر دستگاهی به علت فوت، استعفا، اخراج و یا به هر دلیل دیگری خروجی نیرو داشته باشد اسامی این افراد به استانداری داده شده و متناسب با آن یک،سوم جذب نیرو انجام می شود. بنابراین استخدامی های جدید زمانی انجام می شود که آمار دقیقی از خروجی ها داشته باشیم.

معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداري تهران با اشاره به اشتغال ایثارگران  اظهار داشت: لازم است اشتغال مولد ایجاد شود تا استخدام داشته باشیم و مراکز فنی و حرفه ای به طور رایگان آموزش های لازم را در تمام رشته ها برای ایثارگران انجام دهند. همچنین کار آفرینی در بخش خصوصی یکی از اهداف مهم است که باید اجرایی شود.

ابراهیمی با توجه به کسر ساعات کاری گفت: بر اساس ماده ۸۷ قانون، دستگاه اجرایی می تواند در طول یک هفته ۱۱ ساعت کار کارکنان را کاهش دهد و به ازای همان میزان حقوق کارمندان کسر می شود و البته سیاست گذاری های آن با رییس سازمان است.

وی افزود کسر ساعت جانبازان یک روز در هفته است که رسیدگی های لازم انجام می شود.

در این جلسه حمید علی صمیمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استاندر در خصوص درمان ایثارگران اظهار داشت: طی فوریت هایی از بنیاد خواسته شد طرح بیمه ایثارگران توسط دستگاه ها انجام شود.

وی افزود: در سال جاری طبق روال، بیمه مکمل در اختیار دستگاه است و چنانچه ایثارگر هزینه مازاد پرداخت کرد ما این هزینه را پرداخت می کنیم و تا پایان امسال در بودجه ۹۴ تکلیف بیمه ایثارگران مشخص خواهد شد.


انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سیدرضاحسینی نژاد
۱۱:۵۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳
سلام علیکم. باوجود صراحت قانون مبنی بر این که هزینه خدمات بیمه درمانی، بیمه مکمل،بیمه طلایی ایثارگران آزاده وجانباز وافرادتحت تکفل آنها برعهده دولت است و نباید از فیش حقوقی آنان کسرشود متاسفانه ازابتدای سال88 تا انتهای سال91 حق بیمه درمانی و مکمل و طلایی ازحقوق ما درآموزش وپرورش خراسان رضوی کسرمی شد و پیگیریهای ما نتیجه ای نداشت. ازابتدای سال92 ایثارگر و2فرزندش معاف شدند امافرزندچهارم و بیشتر را کسرکردند. ازاول سال93 بیمه طلایی نداریم و ابتدای تیرماه اعلام کردند آزادگان وجانبازان شاغل فرهنگی درصورت درخواست بیمه طلایی باید حق بیمه بپردازند. واقعا این عدم اجرای قانون توسط دستگاههای دولتی چه معنایی دارد؟ ایثارگران آزاده وجانباز هیچگاه خارج ازموازین قانون و مصوبات مجلس تقاضایی نداشته و ندارند اما متاسفانه وقتی مصوبه ای درمجلس تصویب می شود بابوق وکرنا اعلام می کنند درصورتی که بودجه و ضمانت اجرایی ندارد و مردم فکرمی کنند ایثارگران ازمزایای خاص استفاده می کنند. درمورد حقوق دوران اسارت ازادگان(موضوع ماده 13 قانون آزادگان) که اسفندسال90 قراربود پرداخت شود به یک عده ازآزادگان که درشرکتهای دولتی و بانکها و بیمه ها شاغل بودند تماما پرداخت شد و باتوجه به وضع قیمتها، آنها توانستند به درد زندگی بزنند و مشکلاتشان تاحدودی مرتفع شود اما برای کارکنان دولت درآن زمان فقط 30%پرداخت شد و بقیه ان هنوزپرداخت نگردیده درصورتی که ارزش آن به یک چهارم تقلیل یافته است. واقعا چه تفاوتی بین آزاده شاغل دربانکها و شرکتهای دولتی وجودداشت که اینطورتبعیض قائل شدند؟. وقتی برای دیرکرد اقساط بانکی و همچنین قبوض آب و برق وگاز جریمه اخذمی کنند، چرا دولت برای دیرکردپرداخت حقوق قانونی ازادگان جریمه نمی دهد؟ واقعا این حقوق چه وقت قراراست پرداخت شود؟.
آخرین اخبار