برداشت گوجه فرنگی از 450 هکتار از مزارع شهرستان جهرم فارس آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، مبارزه با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، استفاده از کودهای آلی، استفاده از آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه و حضور کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی باعث شده است متوسط برداشت گوجه فرنگی در شهرستان جهرم به بیش از 45 تن در هکتار برسد.

جلال بهجو ادامه داد: بیشترین کشت گوجه فرنگی در بخش خفر این شهرستان است.

وی بیان کرد: بخشی از تولید گوجه فرنگی در جهرم ارگانیک بوده و با استفاده از کمترین کودها و سموم تولید شده است.

این مسوول افزود: برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان جهرم تا اواخر مهر ادامه دارد.

گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب ، قلب و دستگاه گردش خون است.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: برداشت ، گوجه فرنگی ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.