معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 از بهره‌برداری مسجد امام هادی‌‌ ( ع ) در سال 94 خبر داد.

عشرت شایق معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: بهره‌برداری از مسجد امام هادی‌ ( ع ) در سال 94 در دستور کار معاونت اجتماعی و فرهنگی و معاونت فنی و عمران شهرداری منطقه 18 قرار داد.

وی ادامه داد: این طرح به منظور گسترش سرانه‌های مساجد و انجام فریضه نماز جماعت و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در شهرک ولیعصر جنوبی ( عج ) منطقه 18 در دست اجراست.

شایق اظهار داشت: در این طرح مسجد امام هادی ( ع ) در زمینی با مساحت 535 متر مربع و زیربنای2 هزار و 110 مترمربع شامل 5 طبقه در شهرک ولیعصر ( عج ) جنوبی در سال 94 به بهره‌برداری خواهد رسید.
 
وی با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: احداث و بهره‌برداری مسجد امام هادی ( ع ) در سال 94، تخریب و نوسازی مسجد امام هادی و زمینی به مساحت 535 مترمربع و زیربنای 2 هزار و 110 مترمربع شامل 5 طبقه در شهرک ولیعصر ( ع ) جنوبی از اقدامات اجرایی این طرح است.

شایق خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه روزهای عاشقی، برگزاری شب برنامه‌های ماه مبارک رمضان، برگزاری ویژه برنامه‌های شب‌های قدر، برژایی محافل انس با قرآن، گلبانگ اذان، اقامه نماز جماعت و قرائت قرآن کریم از اقدامات دیگر شهرداری منطقه 18 است.

انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری ، مسجد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار