کودکانی که پدرشان تغذیه پرچربی دارند، سریعتر دچار عدم تحمل قند می‌شوند و توانایی ترشح انسولین را از دست می‌دهند.

نسرین صدیق متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سال‌های اخیر توجه بیش از اندازه به نقش مادر در شکل گیری جنین، غفلت از نقش پررنگ پدر را به دنبال داشته است. این در حالی است که بسیاری از عوامل مانند سن بالای پدر، تغذیه نامناسب، شغل‌،‌اضطراب، افسردگی و بیماری‌های پدر می‌توانند عوارض کوتاه مدت یا طولانی مدت روی جنین داشته باشند. تا جایی که برخی از این عوارض از تولد تا سنین پیری دامن‌گیر فرزند خواهد بود.

وی افزود: بررسی‌‌ها نشان داده است که تغذیه اشتباه پدر می‌تواند سبب اصلاح ژن‌های جنین و بروز برخی بیماری‌ها در آن شود به عبارت ساده‌تر، داشتن عادات غلط بویژه عادات غلط تغذیه‌ای نه تنها بر سلامت خود فرد تاثیر می‌گذارد، بلکه اثری منفی بر نسل آینده هم دارد و می‌تواند به صورت ژنتیکی انتقال یابد.

صدیق در پایان اظهار داشت:کودکانی که پدرشان تغذیه پرچربی دارند، سریعتر دچار عدم تحمل قند می‌شوند و توانایی ترشح انسولین را از دست می‌دهند، دلیل این امر نیز تغییر در ژن‌های سلول پانکراس است. از سوی دیگر کودکانی که پدرشان پروتئین کمی مصرف می‌کنند ژن‌های دخیل در متابولیسم چربی و کلسترول دچار تغییر می‌شود.




انتهای پیام/

برچسب ها: انسولین ، تغذیه ، چربی ، ژن ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار