انواع دانه‌های روغنی بهترین انتخاب برای تغذیه در کوهنوردی

نوع تغذیه در ورزش بستگی به نوع آن متفاوت است.

منصور رایگانی، رئیس انجمن طب فیزیک و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه در ورزش بستگی به نوع و حرفه‌ای آن شرایط خاصی را می‌طلبد که معمولا در ورزش کوه نوردی باید به گونه‌ای باشد که فرد توان انجام ورزش را داشته باشد.

وی افزود: نوع تغذیه در کوهنوردی شامل مواد مغذی و کم حجم همچون ( انواع دانه‌های روغنی، گردو، بادام، فندق، پسته شامی، بادام هندی، کشمش، پسته) است.

رئیس انجمن طب فیزیک و توانبخشی توصیه کرد: به هنگام ورزش کوهنوردی بهتر است که مصرف غذاهایی پرچرب را از سبد غذایی خود حذف کنید.

وی اظهار داشت: استفاده از مایعات به هنگام راهپیمایی در هوای گرم برای تامین مقدار آب بدن الزامی می‌باشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار