به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، مریم میزانی مدیرگروه علوم صنایع غذایی این واحد از راه اندازی رشته بسته بندی صنایع غذایی برای اولین بار در جهان توسط این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: برای افزایش و ارتقاء سطح کیفی بسته بندی محصولات غذایی، بهتر است از متخصصان و کارشناسان تحصیلکرده در رشته بسته بندی صنایع غذایی استفاده شود.
وی افزود: بر همین اساس ، سرفصل واحدهای درسی اين رشته در گروه علوم وصنايع غذايی تدوين شده و در صدد راه اندازی این رشته در مقطع کارشناسی ارشد در واحد علوم و تحقیقات هستیم.
مدیرگروه علوم صنایع غذایی این واحد تاکید کرد: در گروه مهندسی علوم صنایع غذایی تاکنون 6 طرح پژوهشی برون و درون دانشگاهی به اتمام رسيده است که يکی از آنها در سطح کشوری به عنوان طرح پژوهشی نمونه معرفی شده است.
میزانی گفت: در گروه علوم وصنايع غذايی با توجه به ارتباط تنگاتنگ اساتید و اعضای هیات علمی با بخش صنعت در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، اطلاعات علمی دانشجویان این رشته تنها به تئوری صرف محدود نشده و به صورت تجربی نیز با زوایای مختلف رشته خود آشنا می شوند و فارغ التحصیلان این رشته دارای توانمندیهای علمی و کاربردی برای جامعه و صنعت کشور محسوب میشوند.
وی ادامه داد: یکی از اهداف گروه مهندسی علوم صنایع غذایی هدایت رساله ها و پایان نامه های دانشجویی به سمت کاربردی کردن آنها است تا علاوه بر رفع مشکلات صنعت غذایی کشور در بحث درآمدزایی نیز موثر باشند.
وی به رساله کاربردی دکتری با عنوان "کاهش ضایعات چغندر قند طی نگه داری با استفاده از پوشش های پليمری حاوی مواد تغییر فاز دهنده" که برای اولین بار در جهان صورت می گیرد، اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه امروزه با مشکل ضایعات محصولات کشاورزی در انبارها روبرو هستیم، نگهداری بهتر فراورده های کشاورزی تا زمان بهره برداری در کارخانه ها حائز اهمیت است، که در این رساله طرحی برای تولید نوعی پوشش یا بسته بندی مواد غذایی در انبار ها و مزارع کشور برای اولین بار در دنیا ارائه خواهد شد.
میزانی در خصوص ضرورت راه اندازی رشته بسته بندی محصولات غذايی در مقطع کارشناسی ارشد، گفت: امروز از بسته بندی به عنوان یک صنعت تکمیلی یاد می شود و استفاده از مواد پلیمری در بسته بندی باعث ارتقاء و توجه ویژه ای به این صنعت شده است.
انتهای پیام/