محقق مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات ، سلول خورشیدی از طریق پلاسما ساخت.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، سیامک محمدی محقق مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای این واحد گفت: با توجه به گسترش تحقیقات در زمینه پلاسما و کاربردهای آن ، مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما واحد علوم و تحقیقات از دو سال پیش فعالیت خود را در زمینه ساخت سلول های خورشیدی از طریق لایه نشانی به روش پلاسما شروع کرده است.

محمدی با بیان این که پس از دوسال تلاش بی وقفه محققان در مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما به ریاست  محمود قرآن نویس ، اولین نمونه آزمایشگاهی سلول خورشیدی در این مرکز ساخته شد، افزود: در حال حاضر در این مرکز طبق برنامه ریزی انجام شده در مرحله افزایش بازده یا راندمان سلول هستیم.

وی با بیان این مطلب که پس از ارتقاء بازده سلول به بازده مناسب، هدف نهایی ساخت نمونه صنعتی و تجاری آن است ، تصریح کرد: اکثر ادوات و دستگاه های مورد نیاز جهت ساخت سلول های خورشیدی از قبیل سورسهای لایه نشانی که از تکنولوژی بالایی برخوردار است، در مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما واحد علوم و تحقیقات طراحی و ساخته شده است.

این محقق مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات اظهارداشت: انرژی خورشیدی یکی از ارزانترین و پاکترین انرژیهای تجدیدپذیر است و با توجه به بحران انرژی در آینده و همچنین موقعیت جغرافیایی مناسب در کشور، انرژی خورشیدی یکی از منابع مهم تأمین انرژی، خواهد بود.

وی ادامه داد: بومی سازی ساخت خود سلولهای خورشیدی با بازده بالا جهت استفاده در نیروگاههای خورشیدی و سایر کاربردها از اهداف اصلی مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.