یک روانشناس خانواده گفت: به طور کلی خوشبین‌ها حوادث منفی را موقتی می‌دانند و اجازه نمی‌دهند این رویدادها بر نگرش آن ها به خویشتن و جهان تأثیر بگذارد، اما بدبین‌ها برعکس این حوادث را در درون خود می ریزند و غالبأ خود را مقصر می‌دانند و وضعیت‌های منفی را همیشگی می‌پندارند.

اکرم عسگری در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ضمن بیان این  مطلب افزود: نتایج یک مطالعه دراز مدت نشان می‌دهد افراد خوشبین نسبت به کسانی که بدبین هستند عمر طولانی تری دارند.

وی ادامه داد:‌بررسی‌ 7هزار بزرگسال به مدت 40 سال نشان می‌دهد کسانی که در جوانی خوشبین بوده‌اند کمتر از همسالان بدبین خود با خطر مرگ طی 40 سال بعد رو به رو هستند ، به طور متوسط احتمال مرگ و میر در بدبین ترین افراد 42 درصد بیشتر از افراد خوشبین ترین افراد است. 

عسگری تصریح کرد: خوشبین ها کمتر از بدبین ها به افسردگی دچار می‌شوند. که این امر بر سلامت آن‌ها تأثیر می‌گذارد، همچنین این افراد عادات سالمتری دارند و به رژیم غذایی و ورزش اهمیت بیشتری می‌دهند.

این روانشناس خانواده خاطرنشان کرد: اگر بدبینی یک عامل خطر در بروز مرگ زود رس باشد، این سوال مطرح می‌شود که آیا بدبینی قابل اصلاح است؟

تغییر ساختار اولیه شخصیت افراد دشوار است با این حال جنبه‌های شخصیتی بسیاری وجود دارد که چنان چه انگیزه آن‌ها وجود داشته باشد تا حدودی قابل اصلاح است.

انتهای پیام/
برچسب ها: افسرده ، خوشبین ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.