مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: به طور میانگین سالانه سه هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود.

روح اله معتمدی افزود: هم اکنون 18 واحد مرغداری در شهرستان بروجن فعال است که سالانه سه الی چهار دوره جوجه ریزی دارد.
وی تصریح کرد: ظرفیت هر دوره جوجه ریزی، 330 هزار قطعه است که سالانه حدود یک میلیون و 350 هزار قطعه جوجه در مرغداری های شهرستان تولید می شود.
معتمدی گفت: ایجاد دو واحد تولید مرغ گوشتی نیز در این شهرستان در دست اجراست که تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
هم اکنون 40 درصد جمعیت شهرستان بروجن در بخش کشاورزی فعالند./ب
برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ ، بروجن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.