به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان گفت: در هر طرح سالمسازی گیلان 10 نفر مرد و زن در نوبتهای مختلف به کار غریق نجات ، کمک و هدایت مهمانان در سواحل مشغول هستند.
سید امیر نوریسادات که در نخستین مراسم سالگرد درگذشت روزبه فقیهکیا ؛ منجی غریق فداکار در انزلی سخن می گفت ، افزود : علاوه بر طرح های سالم سازی در گیلان 300 منطقه خطرآفرین شنا شناسایی شده است و 120یاور منجی و نجات غریق در این گونه سواحل استقرار یافته اند.
وی به همه مسافرانی که برای استفاده از دریا به سواحل گیلان سفر میکنند توصیه کرد حتما از طرحهای سالمسازی و مناسب شنا کردن استفاده کنند زیرا شنا کردن در خارج از طرحهای سالمسازی دریا و مناطق ممنوع به قیمت از دست دادن جان انسان تمام خواهد شد.
روزبه فقیهکیا ؛ منجی غریق 23 ساله گیلانی در 17 تیر ماه سال گذشته پس از نجات جان سه نفر در ساحل قوی بندر انزلی به دلیل ایست قلبی ناشی از فشار عملیات نجات جان خود را از دست داد.انتهای پیام /
من شاهد بودم که تو این یک سال یک نفر و فقط یک نفر توی استان بفکر برگزاری این مراسم بود.اون هم رئیس هیئت نجات غریق استان بود.بقیه فقط اومدن و عکس یادگاری گرفتن و رفتن.بنده خدا حتی تو افتتاح مراسم 1 دقیقه صحبت کرد که به دیگرانی که تا دیروز منکر روزبه و کارهاش بودن وقتی برای خود نمایی بده.
دمش گرم که مرد عمله وبه خاطر نجات غریقها سالها جنگیده.برگزار کننده این همایش هم ایشون بوده و ...
الان هم دنبال کاره که یک روز به نام نجات غریق توی تقویم ملی کشور ثبت کنه