حمید خیری داروساز در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص رای دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال حق فنی داروخانهها گفت: حق فنی به این معناست که وقتی بیمار به داروخانه مراجعه میکند در قبال ارائه اطلاعات درخصوص دارو توسط مسئول فنی که یک دکتر داروساز است، مبلغی را پرداخت میکند که به اسم حق فنی مشهور است و در تمام کشورها هم این موضوع وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه ابطال حق فنی داروخانهها را به سوپر مارکت تبدیل میکند، افزود: با این اوضاع هر فردی مثل مراجعه به سوپرمارکت دارورا تهیه میکند و کسی مسئولیت مصرف و نحوه مصرف را بر عهده نمیگیرد.
خیری ادامه داد: ابلاغ این قانون وضعیت اقتصادی داروخانهها را با مشکل روبهرو میکند و به نوعی با حیثیت داروسازان بازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: انجمن به زودی در این خصوص جلسهای خواهد داشت تا بتوانند راهحلی برای این موضوع بیندیشد.
انتهای پیام/
اینکه دیگر وظیفه هر فروشنده یا سرویس دهنده است
ضمنا چرا دریافت این سرویس اجباری است . اگر یک خریدار دارو نخواهد از دکتر داروساز مشاوره بگیرد و همان مشاوره پزشک معالجش در مورد مصرف دارو برای او کافی باشد ، چرا بایستی زورکی مشاوره شده و حق فنی دهد ؟
ورشکستگی داروخانه ها هم نوعی سیاه نمایی داروساز ها است . آدم نمی داند قسم حضرت عباس را باور کند یا دم خروس را
در تمامی کشور های دنیا بسیاری از داروهای رایج و کم تر عارضه که به OTC معروف هستند در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها به فروش می رسند اما مافیای داروسازها در کشور مانع از اجرای این موضوع در کشور ما شده است زیرا داروسازها اعتقاد دارند سر سوزنی از سود فروش دارو نباید از دست آنها خارج شود