نوبرانه فندق گیلان به بازار آمد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، احمد امیری ؛ کشاورز نخستین باغداری است که برداشت فندق در روستای کوهپایه ای شبخوس پهلو از بخش مرکزی شهرستان املش در شرق استان گیلان را آغاز کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی املش گفت: این فندق کار گیلانی برای سومین سال است که محصول خود را از 300 اصله درخت که 15سال قبل کاشته بود برداشت می کند.

مسعود بهره ور فتیده افزود: شهرستان املش با یک هزار و 724 هکتار باغ و تولید 2 هزار و 250 تن فندق مقام دوم تولید این محصول در کشور را داراست.

فندق به دلیل داشتن ویتامین های آ – سی – بی ، کلسیم ، فسفر ، گوگرد، ید و مس،برای تقویت مغز و حافظه ، معده ، پوست ، ناخن ، مو ، درمان ضعف اعصاب، سستی، هیجان و اضطراب مفید بوده و سموم بدن را خارج می سازد ./س




 


برچسب ها: برداشت ، فندق ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.