ملی‌پوش دو ومیدانی ایران در مسابقات جایزه بزرگ بلژیک در ماده 100 متر قهرمان شد و توانست حدنصاب حضور در بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی را به دست آورد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران ، رضا قاسمی که به تازگی برای برگزاری اردوی آمادگی و شرکت در چند مسابقه بین المللی راهی آلمان شده است، به صورت آزاد در مسابقات جایزه بزرگ دو و میدانی بلژیک شرکت کرد.

این رقابت شب گذشته برگزار شد و ملی پوش دوهای سرعت ایران موفق شد با رکورد 10 ثانیه و 20 صدم ثانیه به مقام قهرمانی این رقابت‌ها دست پیدا کند.

رکورددار اسبق دوهای 100 و 200 متر ایران، همچنین در ماده 200 متر هم شرکت کرد و با طی کردن این مسافت در مدت زمان 20 ثانیه و 90 صدم ثانیه در جایگاه چهارم ایستاد.

این دونده کشورمان در مرحله اول لیگ دوومیدانی هم در مواد 100 و 200 متر قهرمان شده بود.

پیش از وی، حسن تفتیان در مسابقات آلماتی قزاقستان موفق به کسب سهمیه 100 متر شده بود و محمد حسین ابارقی هم در 200 متر ضمن شکستن رکورد ملی ایران جواز حضور در بازی های آسیایی را به دست آورد.

انتهای پیام/
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار