
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم فوتبال پرسپولیس سال ۱۴۰۳ را با اتفاقاتی پشت سر گذراند و این تیم توانست یک جام قهرمانی با هدایت اوسمار سرمربی برزیلی خود به دست آورد.
سرخپوشان با وجود اینکه پس از یک دوره طولانی ثبات با یحیی گل محمدی خداحافظی کردند، اما اوسمار ویرا دستیار یحیی، کشتی پرسپولیس را تا قهرمانی هدایت کرد.
البته اوسمار بعد از کسب قهرمانی از پرسپولیس جدا شد و مدیران سرخپوش بعد از اینکه نتوانستند رضایت برانکو را برای بازگشت به ایران جلب کنند، گاریدو سرمربی اسپانیایی را به خدمت گرفتند که این مربی هم نتوانست سرخپوشان را به موفقیت برساند و با توافق صورت گرفته از پرسپولیس جدا شد.
مدیران پرسپولیس که نمیخواستند این بار هم در انتخاب سرمربی تیم دچار اشتباه شوند مدت طولانی را صرف کردند تا با بررسی همه جوانب سرمربی رزومه دار و مطرحی را به خدمت بگیرند. البته کریم باقری تا انتخاب سرمربی جدید حاضر شد که هدایت سرخپوشان را برعهده بگیرد، اما او حاضر نبود که سرمربی قرمزپوشان تا پایان فصل باشد و در نهایت سرخپوشان با کارتال مربی ترک تبار به توافق نهایی رسیدند و او را به خدمت گرفتند.
البته پرسپولیسیها سال شلوغی در ۱۴۰۳ داشتند و آنها در جام حذفی فوتبال با شکست برابر تیم سپاهان از گردونه این رقابتها کنار رفتند و در لیگ نخبگان آسیا هم در مرحله گروهی حذف شدند و ۲ جام قهرمانی را از دست دادند. به هر حال مسابقات لیگ برتر فوتبال تنها امید سرخپوشان هست که آنها حالا یکی از ضلعهای مثلث قهرمانی در لیگ امسال هستند و میتوانند یک جام دیگر به هواداران خود هدیه بدهند.
نگاهی به عملکرد پرسپولیس در سالی که گذشت میاندازیم.
پرسپولیس ۴۴ بازی در سال ۱۴۰۳ انجام داد که ۷۹ امتیاز کسب کرد و ۲۴ برد، ۱۱ مساوی و ۹ باخت را به دست آورد. همچنین ۶۴ گل زده و ۳۷ گل خورده در سال گذشته به ثبت رسانده است. علاوه بر این، ۱۹ کلین شیت داشته است.
به هر حال کارتال سرمربی ترک تبار پرسپولیس تمرینات تیم خود را قبل از ایام عید شروع کرد و سرخپوشان روز عید هم تمرین کردند تا نشان بدهند که با تمام وجود برای قهرمانی در سال ۱۴۰۴ میجنگند.