کریمی گفت : میگوهای برداشت شده از ۵ مرکز پرورش میگو در تیاب شمالی و جنوبی میناب ، کولغان بندرعباس ، سایه خوش بندرلنگه ، بندر مقام پارسیان و جزیره هنگام برداشت می شود.
وی افزود : هرمزگان به دلیل شرایط آب و هوایی بسیار گرم و تکثیر بیشتر بچه میگو نخستین استانی است که میگوی پرورشی را ۲ دوره در سال برداشت می کند.
در دوره اول میگو از اواخر اسفند در مزارع کشت و در تیر برداشت می شود و دوره دوم نیز مرداد کشت و آخر آذر برداشت می شود.
برداشت میگوی پرورشی در دوره اول از تیر تا پایان دی است .
میگوی پرورشی در هرمزگان از نوع وانامی است که از سال ۸۸ به صورت آزمایشی در ۲۰ هکتار از مزارع پرورش میگو پرورش یافت .
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان گفت : کاهش هزینه های غذایی ، ضریب رشد و بازماندگی بالا ، مقاوم بودن به بیماریها و داشتن دوره رشد کوتاه تر نسبت به میگوهای دیگر از جمله ویژگی های میگوی وانامی است .
کریمی افزود : ۳۰ درصد از میگوی برداشت شده به بازار کشور ارسال و ۷۰ درصد نیز به کشورهای امارات ، اسپانیا ، ایتالیا ، یونان ، تایلند ، لبنان و مصر صادر می شود.
وی گفت : میگوهای صادر شده بستگی به اندازه میگو هر کیلو ۵ تا ۶ دلار ارزآوری دارد.
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان افزود : امسال از ۱۰ مرکز تکثیر میگو شهرستانهای جاسک ، سیریک ، میناب و قشم ۲۵۰ میلیون لارو تولید شده است.
کریمی پیش بینی کرد سال آینده ۵۰۰ میلیون لارو میگو در استان تولید شود .
اکنون ۲ هزار نفر در صنعت پرورش میگوی هرمزگان فعالیت می کنند.