به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
پوراندخت نیرومند در سفر به شهرکرد و در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به ظرفیت های منابع انسانی استان چهارمحال و بختیاری، اجرای این طرح به صورت پایلوت در این استان آغاز می شود.
وی افزود: در این راستا بانک اطلاعات جامعی از وضعیت شغلی و مهارتی و تحصیلی نیروی فعال اقتصادی ایجاد می شود تا برنامه ها و سیاست های مناسبی با توجه به این وضعیت تدوین شود.
معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، از استاندار چهارمحال و بختیاری خواست با توجه به ظرفیت های منابعی و نیروی انسانی این استان، پایلوت این نظام نامه جامع با همکاری استانداری در این استان تدوین و الگوی آن برای دیگر مناطق کشور استفاده شود.
نیرومند گفت: تمام دستگاه های مرتبط مانند تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، نیرو، آموزش عالی، سازمان فنآوری اطلاعات کشور برای تدون این نظام نامه باید همکاری کنند تا اطلاعات از طریق سیستمی هوشمند تدوین شود.
وی اظهار داشت: به دلیل نبود نیازهای مهارتی صاحبان بنگاه های اقتصادی و وضعیت نیروی جویای کار، ارائه دهندگان خدمات آموزشی و مهارتی کشور نیز قادر به ارائه آموزش های مهارتی موردنیاز بازارکار نیستند.
معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تأکید کرد: کسب مهارت های مورد نیاز بازار کار می تواند زمینه جذب جوانان در بازار کار و اشتغال را فراهم سازد.
نیرومند اضافه کرد: در این راستا سازمان فنی و حرفه ای از بین 700مرکز آموزشی برای 25 رییس مرکز شاخص های مدیریتی تعریف کرده است تا تمام سلسله مراتب برای تربیت یک مدیر رعایت شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری هم در این نشست گفت: برای تدوین نظام جامع آموزشی همکاری لازم با سازمان فنی و حرفه ای در استان صورت می گیرد.
قاسم سلیمانی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی با مدارک بالا به دلیل نداشتن مهارت و اصول اولیه کاری برای بخش اشتغال کشور مشکل به وجود آورده اند، تأکید کرد: سازمان فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز تخصصی بازار کار نیرو تربیت کند و به دانش آموختگان آکادمیک مهارت بیاموزد.
معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور به منظور شرکت در آیین معارفه مدیرکل فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرد./س