عدم پراکندگی شعب فروشگاه‌های شهروندی یکی از دغدغه های این روزهای شهروندان است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران بهبود مدیریت شهری، کاهش هزینه‌های تردد در حجم ترافیک درون شهری، صرفه جویی در وقت شهروندان، کاهش آلودگی محیط زیست و خلاصه رفاه حال شهروندان موضوعاتی بوده که مدنظر مسئولین قرار گرفته و همیشه به آ‌ن توجه شده است.

اما گاه ایجاد رفاه برای شهروندان به جای این که از مناطق کمبود رفاه فراهم شود از  محله‌هایی شروع می‌شود که شاید نیازی به آن ندارند و در واقع تأثیری در تأخیر ایجاد امکانات جدید در آن محل یا منطقه نداشته باشد.

مناطقی که نتوانند کالاهای مورد نیاز خود را پیدا کنند و شاید باید برای پیدا کردن کالای خود مسافت زیادی را طی کنند.سال 1372 بود که فروشگاه‌های شهروندی جهت تأمین کالاهای مورد نیاز تأسیس شد.فروشگاه‌هایی  که اکنون با در اختیار داشتن 49هزار متر مربع سطح فروش و پاسخگویی به 60 میلیون نفر مشتری در سال توانسته 6درصد از بازار خرده فروشی تهران را به خود اختصاص دهد و اکنون این فروشگاه‌ها در بیهقی، بهروز، بوستان، بهاران، حکیمیه، صادقیه، شهر ری و اخیرأ در فروشگاه‌های ایران زمین تأسیس شده است،فروشگاهی واقع در شهرک غرب که چند روزی از زمان تأسیس آن می‌گذرد.

از محل احداث این فروشگاه‌ که بگذریم می رسیم به امکانات آن برای مشتریان تخفیف 40درصدی این فروشگاه‌ به مشتریان آن را از سایر فروشگاه‌های شهروند مجزا کرده‌ است.

بنا به گفته گودرزی مدیر عامل شرکت کالای خدمات شهروند، دار‌آباد هم زمان با عید فطر افتتاح می شود و تا پایان سال تعداد شعب فروشگاه‌های شهروند به 30 فروشگاه در سطح شهر تهران می‌رسد.افزایش تعداد شعب فروشگاه تحسین برانگیز است اما مکان احداث این فروشگاه یکی از موضوعاتی است که باید توجه شود و آیا بهتر نبود تا عید فطر شاهد افتتاح فروشگاه‌های شهروندی در جنوب تهران بودیم و تخفیف کالاها در این فروشگاه‌ها شامل شهروندان جنوبی تهران می‌شد؟!

انتهای پیام/

برچسب ها: مدیریت ، شهری ، کاهش ، هزینه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار