دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میگو جزء گروه پروتئینها به حساب میآید و حتی میتوان برای آن گروه گوشتها را نیز در نظر گرفت. هر 30گرم آن مانند یک واحد گوشت است و حاوی اسیدهای آمینه میباشد و درکل جایگزین مناسبی برای سایر گوشتها محسوب میشود به شرطی که ممنوعیت مصرف در افراد خاص نداشته باشد.
وی افزود: درواقع خاصیت خوبی که ما از نتیجه غذاهای دریایی انتظار داریم مانند اسیدهای چرب امگا3 که شامل EPA و DHA است در میگو کمتر دیده میشود.
فرهبخش تصریح کرد: به دلیل اینکه میگو جزء مواد غذایی چرب به حساب میآید و این چربی به عنوان چربی مفید محسوب نمیشود، احتمال دارد که باعث افزایش کلسترول در افراد گردد. بنابراین کسانی که کلسترول بالا دارند و اشخاصی که به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند، باید میگو را با احتیاط بیشتر مصرف نمایند به این معنا که به اندازه افراد معمولی نمیتوانند، استفاده کنند.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از غذاهای دریایی ایجاد حساسیت میکنندو باعث افزایش خارش، تاول و کهیر در بدن میشوند، بنابراین تمام کسانی که به سایر غذاهای دریایی حساسیت دارند به میگو هم احتمال حساسیت آنها بالا است و باید از مصرف میگو به کل بپرهیزند.
انتهایپیام/