به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران لیستی از مغذیترین خوراکیها در فصل بهار را تهیه کردهاند که افراد با خوردن آنها علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز خود میتوانند ویتامینهای ضروری بدن را نیز دریافت نمایند.
گفتنی است در فصل بهار از جمله خوراکیهای مفید برای بدن گوجه فرنگی، ذرت، کلم، سیب زمینی، زرد آلو، خربزه، سبزی نعنا و میوه موز میباشند.
بررسیها نشان میدهد، در این خوراکیها انواع ویتامینها، کربو هیدراتها و همینطور مواد معدنی مفید برای حفظ سلامت بدن وجود دارد.
پژوهشگران برای دریافت پروتئین لازم برای بدن مصرف پروتئینهایی با منبع دریایی مانند میگو و قزل آلا را توصیه مینمایند.
مصرف خوراکیهای دریایی به ویژه در فصل بهار به دلیل جذب اسیدهای چرب امگا 3 توسط بدن از این طریق مانع بروز حساسیتها و احتمالا سرماخوردگیهای شایع در این فصل میگردد.
پژوهشگران توصیه میکنند، برای دریافت پروتئینهای حیوانی یا همان گوشت بوقلمون استفاده نمایید.
انتهای پیام/