کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی صنعتی غنی از چربی و قند بهره می‌برند در نوجوانی آی کیوی پایین‌ترین در مقایسه با سایر کودکان درند.

دکتر مریم غزالی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تفاوت بسیار زیادی بین کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی غنی از چربی و قند استفاده می‌کنند و کودکانی که تغذیه سالم‌تری شامل سالاد، میوه، ماهی و غلات دارند، وجود دارد کودکانی که تغذیه نادرستی دارند به مراتب از کودکانی که تغذیه سالمی دارند از IQ پایین‌تری برخوردارند. تفاوت در بهره هوشی کودکان (IQ) می‌تواند در زندگی و تحصیل آنها تاثیر شگرفی بگذارد.

وی افزود: به عبارت ساده‌تر عادات غذایی در دوران کودکی بر درک و رفتار بزرگسالی افراد تاثیر می‌گذارد. مغز در طی سه سال اول زندگی سریعترین رشد خود را دارد، مصرف غذاهای سالم به رشد بهتر و سریع مغز کمک کرده و باعث می‌شود فرد آینده درخشان‌تری از نظر اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.

غزالی در پایان اظهار داشت: البته نباید فراموش کرد که تحصیلات مادر، طبقه اجتماعی، استفاده از کتاب، رسانه‌ها نیز عوامل دیگری هستند که در بالا رفتن آی کیو دخالت دارند.


انتهای پیام/

برچسب ها: هوش ، تغذیه ، کودک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار