دکتر مریم غزالی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زردچوبه علاوه بر خواص آنتی اکسیدانیاش دارای مادهای به نام CNB-001 که از سلولهای مغزی بعد از احیای سلولهای آسیب دیده محافظت میکند. این مولکول در حفاظت از مکانیسم بافتهای مغزی موثر عمل میکند. گرچه این ماده مانع از رفع لختههای خونی میشود که رگ های خونی را مسدود میکنند، و به این ترتیب امکان سکتههای مغزی را فراهم میآورند، اما این مولکول به احیای دوباره بافتهای آسیب دیده کمک میکند.
وی اظهار داشت: مولکول CNB-001 موجود در زردچوبه قادر است از سد طبیعی محافظتی مغز عبور کرده، به سرعت پیش برود و در مغز پخش شود و به این ترتیب باعث تحریک مکانیسم کلیدی میشود که در احیای نورونها نقش اساسی دارد.
انتهای پیام/