مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گیلان از تولید 120 هزار تن گوشت سفید آماده طبخ به بازارهای عرضه در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگارانمحمد گلشن اظهار کرد: صنعت طیور گیلان جزو استان‌های برتر در این صنعت است.

وی تولید مرغ مادر گیلان را رتبه دوم کشوری عنوان کرد و افزود: گیلان رتبه پنجم تولید مرغ گوشتی را کسب کرده است.

گلشن با بیان اینکه گیلان در تولید گوشت مرغ دارای جایگاه بسیار خوبی است، تصریح کرد: آب و هوا و جغرافیای مناسب و همچنین به‌کارگیری نیروهای کارشناس و فنی در مرغداری‌ها به تولیدکنندگان این اجازه را می‌دهد که 6.3 دوره در سال جوجه‌ریزی داشته باشند.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گیلان میانگین جوجه‌ریزی در استان را پنج دوره اعلام کرد و گفت: جوجه‌ریزی در دیگر استان‌ها کمتر از گیلان است.

وی با تاکید بر اینکه گیلان در تمام شاخص‌های صنعت طیور در رتبه بالای کشوری است، بیان کرد: عوامل مذکور موجب شده از 10 قطعه جوجه‌ریزی در هر مترمربع به 15 قطعه جوجه‌ریزی افزایش بهره‌وری داشته باشیم.

گلشن از 75 میلیون قطعه جوجه‌ریزی سال گذشته در گیلان خبر داد و یادآور شد: مرغداری‌های استان ظرفیت 15 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره را دارند.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه استان‌های قزوین، تهران و قم به دلیل تلفات کم و شرایط مناسب آب و هوایی گیلان علاقه‌مند هستند مرغداری‌های خود را به این استان انتقال دهند، خاطرنشان کرد: سال گذشته مرغداری‌های گیلان 120 هزار تن گوشت سفید آماده طبخ به بازارهای مصرف عرضه کردند.

وی به ایجاد زنجیره صنعت مرغ در کشور اشاره کرد و افزود: بسیاری از واحدها تلاش کردند واحدهای مرغ مادر، گوشتی، کشتارگاه، کارخانه دام و مغازه‌های عرضه را ایجاد کنند و 48 واحد در کشور تایید شدند.

گلشن با اشاره به اینکه 6 زنجیره صنعت مرغ در گیلان ایجاد شده است، اظهار کرد: آمار مذکور قابل توجه است زیرا واحدهای تولید گوشت مرغ با حذف واسطه‌ها کاهش هزینه تولید را دارند.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گیلان یکی از محصولات ارگانیک در بازار را مرغ سبز خواند و بیان کرد: سخت‌گیری‌های بسیاری برای تولید مرغ سبز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه هر واحد مرغداری نمی‌تواند مرغ سبز تولید کند، تصریح کرد: با درخواست افراد واحدهای تولیدی شناسایی شده و در صورت تایید باید با برنامه‌ریزی مرغ سبز را تولید کنند.

گلشن به نمونه‌گیری از واحدهای تولیدکننده مرغ سبز اشاره کرد و گفت: نمونه‌گیری در مدت 45 روز تولید مرغ انجام می‌شود ضمن اینکه پس از کشتار آثار شیمیایی نباید در مرغ سبز وجود داشته باشد.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گیلان با اشاره به خسارت مرغداران از خسارت برف سال گذشته، خاطرنشان کرد: در مورد پرداخت تسهیلات به مرغداران مذکور تاکنون اقدامی نشده است.

به گفته وی، مرغداران خسارت دیده از برف سال گذشته در صورت داشتن بدهی می‌توانند از استمهال بدهی استفاده کنند.

انتهای پیام/م
برچسب ها: رشت ، گوشت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.