شیرینی سازان ژاپنی با ساخت نوع جدیدی از کیک برنجی محصولی خوراکی مانند یک قطره بزرگ از آب تهیه کردند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، این کیک شیرین و ساده است و معمولا با پودر سویا و شربت شکر تهیه می شود.و به محض خوردن آن در دهان مانند آب روان می شود.و به مدت محدودی قابل نگهداری در دمای اتاق است و پس از 30 دقیقه ذوب می شود.








انتهای پیام/
برچسب ها: کیک ، آب ، ژاپن ، شیرینی ، قطره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار