در روزهای گرم سال، تا حد امکان وعده‌های غذایی سبک مصرف کرده و از مصرف غذاهای سنگین، ادویه دار و نشاسته‌ای پرهیز کنید.

نریمان سعادتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: با افزایش دمای هوای محیط، احتمال بروز مشکلاتی نظیر کم آبی بدن، گرمازدگی، آفتاب‌زدگی و برخی از بیماری‌ها و نارسایی‌ها افزایش می‌یابد. 

وی با بیان اینکه عدم انتخاب رژیم مناسب غذایی یک مشکل جدی در روزهای گرم سال است، افزود: در این روزها باید از وعده‌های غذایی استفاده کرد که سالم و مقوی بوده، به راحتی هضم شود و در نتیجه به سلامتی بدن لطمه وارد نکند. 

سعادتی تأکید کرد: در روزهای گرم سال، تا حد امکان وعده‌های غذایی سبک مصرف کرده و از مصرف غذاهای سنگین، ادویه دار و نشاسته پرهیز کنید. 

وی گفت: میوه‌ها، سبزی‌های تازه و سالاد، بهترین وعده‌های غذایی سبک برای روزهای گرم سال است. 

سعادتی با اشاره به اینکه مصرف موادغذایی حاوی بتاکاروتن نیز در ایام گرم سال نیز بسیار مفید است، خاطر نشان کرد: هویج، گوجه فرنگی، زردآلو و سیب زمینی شیرین حاوی مقادیر مناسبی از بتاکاروتن هستند که از جمله برای محافظت پوست بدن مفید بوده و به پیشگیری از بروز برخی از اختلالات نیز کمک زیادی می‌کنند. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: تابستان ، غذا ، میوه ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار