وی ادامه داد: عدهای از انسانها وجود دارند که زندگی و حوادث آن را رخدادهایی تصادفی می دانند که به طور کاملا اتفاقی و بی دلیل در اطراف و پیرامون رخ میدهند، افرادی نیز وجود دارند که معتقدند تصادفی در کار نیست و هر چه رخ میدهد دلیل ظاهری و باطنی دارد، که ممکن است آن را بشناسیم یا از نگاهمان پنهان باشد در این صورت شخص بیشتر ترجیح میدهد که بفهمد چرا این اتفاقات بد و ناهنجار در زندگی او رخ داده است.
وی بیان کرد: فراموش کردن گذشته یکی از سخت ترین کارها است و راههای مختلفی برای فراموش کردن گذشته و خاطرات ناگوار وجود دارد در این صورت لازم است که با خاطرات و تجربیات خود روبرو شوید.
وی اذعان داشت: بهتر است برای پشت سر گذاشتن و فراموش کردن گذشته گام هایی بردارید از جمله اینکه احساسات خود را بروز داده و تقصیر گناهتان را برگردن بگیرید با کسانی که در آن خاطرات دخیل بودهاند حرف بزنید برای فراموشی گذشته به عقب باز گردید با دور ریختن احساسات و عواطف مربوط به خاطرات دردناکتان آنها را فراموش کنید در این صورت خواهید دید چقدر احساس آرامش میکنید.
حاجتی گفت: برای کنار گذاشتن افکار دردناک غرور را کنار بگذارید فراموش کردن نیاز به تلاش و انرژی بسیار دارد با کنار گذاشتن گذشته دردناک می توانید آرامتر و متمرکز تر به زندگی خود ادامه دهید همچنین وقتتان را با کسانی بگذرانید که شادتان میکنند و از بودن با آنها لذت میبرید.
وی خاطر نشان کرد: برای درمان افکار بد و اختلالاتی مانند افسردگی، اضطراب انجام روان درمانی و اصلاح باورهای نادرست که ممکن است در مورد حادثهای در ذهن فرد باشد به او کمک شایانی میکند همچنین پرداختن به امور دیگری که توجه فرد را به سمت دیگری منحرف میکند می تواند تا حدودی برای او موثر باشد.
انتهای پیام/