قرائی مقدم، کارشناسی مسائل اجتماعی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روابط خانوادگی تا حدی سست شده است که حتی اعضای خانواده برای خوردن غذا بر سر یک سفره نمینشینند و هر کسی غذای خود را در اتاق خود میخورد در نتیجه افراد خانواده با هم درد و دل نمیکنند و ارتباط کمی دارند.
این استاد دانشگاه با اشاره به این که معنویت در خانوادهها کم شده است، گفت: شاید این مسئله بیاهمیتی به نظر برسد اما هنگامی که اعضای خانواده بر سر یک سفره مینشینند محبت و عشق در خانواده ها زیاد میشود و روابط خانوادگی مستحکم میشود.
وی ادامه داد: درون بسیاری از خانوادههای ایرانیدر حال حاضر روابط موزائیکی برقرار است که در این روابط مانند موازئیک اعضای خانواده در کنار هم هستند اما موزائیکها جسم و جان ندارند و همدیگر را درک نمیکنند در نتیجه روابط سوری میشود و علاقه پدر و مادر و فرزندان نسبت به یکدیگر کم رنگ میشود.
قرائی مقدم تاکید کرد: فرزندان خانواده با ادامه این رویه به تدریج با این روابط سرد از هم دورمی شوند و به تجردگرایی روی میآورند.
این جامعه شناس راهکارهای جلوگیری از تجردگرایی در بین جوانان را آموزش و پرورش سالم فرهنگیسازی و مستحکم سازی بنیان خانواده عنوان کرد.
قرائی مقدم همچنین بر سر یک سفره نشستن، خوردن لقمه حلال، اعتقادات و باورهای دینی، دوستان مناسب و محله زندگی سالم را دیگر راهکارهای جذب جوانان در محیط خانواده دانست.
انتهای پیام/
من بشخصه صبح که میرم سرکار تا ساعت 10 شب سرکارم. حالا شما توقع دارید ارتباط عاطفی و معنوی بین خانواده ها باشه .