به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، آل هاشم در گفت وگو با خبرنگاران افزود: جمعیت عشایر 20 درصد مواد پروتئینی استان را تولید می کنند.
وي گفت: 13 هزار و 297 خانوار عشایر در فصل ییلاق، هشت هزار و 97 خانوار در فصل قشلاق و پنج هزار و 200 خانوار عشایر با یک میلیون و 500 واحد دامی از استان های آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل در مراتع استان مستقر می شوند.
آل هاشم بازسازی و بهسازی راه های عشایری و چشمه ها، احداث ابنیه و آبشخورها، نزدیک رسانی آب چشمه ها، توزیع گاز مایع ، آبرسانی سیار ، توزیع نهاده های دامی توسط شرکت ها و طرحهای مطالعاتی را از وظایف اصلی امور عشایر اعلام کرد.
وی یک هزار و 500 هکتار از پایاب سد ارسباران را مختص عشایر دانست و گفت: عشایر علاوه بر دامداری در حوزه کشاورزی و باغداری نیز فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: پمپاژ 900 هکتار سد قلی بیگلو، 135 هکتار پمپاژ حیدر کانلو، پمپاژ90 هکتار از سد چل قشلاقی و 65 هکتار از سد ماغار و احداث 954 واحد مسکونی و کارگاهی شهرک عشایری سلین جهت اسکان عشایر از مهمترین اقدامات امور عشایر استان است.
آل هاشم استفاده از تکنولوژی نانو جهت تثبیت راه های عشایری و استفاده از انرژی خورشیدی در حمام خورشیدی و فانوس خورشیدی، اجرای طرح های آبخیزداری و شناسایی راه های عشایری را از دیگر اقدامات اعلام کرد.