به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ حجت الاسلام و المسلمین "علی محمدی" نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در جلسه این ستاد که در آستانه برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم برگزار شد، با بیان این موضوع که جنس مطالبات مقام معظم رهبری در اختتامیه مسابقات بینالمللی قرآن که میهمانان خارجی در آن حضور دارند با مطالبات ایشان در روز اول ماه مبارک رمضان در حضور جامعه قرآنی کشور متفاوت است گفت: ایشان در مسابقات بینالمللی قرآن بیشتر بر روی مقولاتی مانند وحدت جهان اسلام، دوری از تکفیر و تعصبات فکری، تمدن اسلامی و... تاکید دارند.
وی متذکر شد: درحالی که در جمع جامعه قرآنی داخلی کشورمان بر مقولاتی مانند سبک زندگی اسلامی، ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و تبدیل جامعه به یک جامعه قرآنی تاکید شده است.
رئیس سازمان اوقاف و امر خیریه افزود: باید برای مسابقات قرآن اعم از داخلی و بینالمللی بر مبنای مطالبات مقام معظم رهبری، یک سند چشم انداز 10 ساله تهیه کنیم تا بر مبنای آن همه فعالیت های قرآنی در کشورمان هدفمند و با برنامه باشد.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه برگزاری باشکوه مسابقات بینالمللی قرآن در ایران، یک فرصت ارزشمند برای معرفی چهره واقعی ایران اسلامی به دنیا در میان موج تخریبها علیه آن است، گفت: هر یک از میهمانان خارجی که از کشورهای مختلف دنیا در مسابقات بین المللی قرآن کشورمان حضور می یابند پس از مشاهده امنیت و پیشرفت کشورمان در عرصه های مختلف، می تواند نقش سفیر فرهنگی برای جمهوری اسلامی ایران را ایفا کند و به همین منظور باید ترتیبی اتخاذ شود که ارتباط با میهمانان خارجی پس از بازگشت به کشورشان نیز برقرار باشد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مقوله فرهنگ در نامگذاری سال 93 گفت: جامعه قرآنی باید نقش برجستهای در سالی که به نام فرهنگ نامگذاری شده داشته باشد.
انتهای پیام/