در این تحقیقات، مزههای تلخ طول عمر مگس میوه را کاهش داد در حالی که مزههای شیرین دارای اثری مثبت بودند. اما توانایی چشیدن آب دارای مهمترین بازخورد است زیرا مگسهای میوهای که نتوانستند این مایع را بچشند، 43 درصد بیش از دیگران زندگی کردند. این مطالعه دانشمندان را به سوی درک بهتر چگونگی اثرگذاری حس چشایی بر سلامتی رهنمون میسازد و این که غدد چشایی بسیار بیش از آن چه تصور میشود، کاربرد دارند. مطالعات اخیر نیز نشان دادهاند حس چشایی میتواند بر مشخصههای مرتبط با سلامتی مانند عملکرد ورزشی، دیابت نوع 2 و پیری اثرگذار باشد. با این حال تحقیق انجام شده در دانشگاه میشیگان و سوئیس نخستین دیدگاه دقیق را درباره نقش درک چشایی ارائه میدهد.