میزان باروری در کشور 1.8 است یعنی رشد جمعیت و تعداد فرزند هر خانواده به زیر رقم 2 رسیده است.

  

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛   مطلق گفت :‌ سن ازدواج در کشور از سال 45 تا سال 90 ، سیری صعودی داشته است که خطری بزرگ محسوب می‌شود.

وي با اشاره به این‌که قبل از سال 45 میانگین سن ازدواج در خانم‌ها 18.4 سال بود گفت : در حال حاضر میانگین سن ازدواج در آقایان 26.7 سال و در خانم‌ها 23.4 سال است.

وی ادامه داد: 11میلیون جوان در آستانه ازدواج در کشور وجود دارند که به دلیل تاخیر در این امر ، سنین مناسب برای باروری را پشت سر می‌گذارند.

مدیر کل سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت افزود : بهترین سن برای باروری 18 تا 35 سال و سه سال برای فاصله بین فرزند اول تا دوم مناسب است.

مطلق بیان کرد: جامعه‌ای که در آن جوان کم باشد چرخ آن به کندی می‌چرخد و شادابی از بین می‌رود و بنیاد خانواده دچار آسیب می‌شود.

مشاور دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت نیز گفت : طبق آمار ارتقای نرخ باروری کلی کمتر از 2.1 بوده که اگر رشد جمعیت نداشته باشیم به صفر می‌رسد و تلاش در این امر برای افزایش نرخ باروری ضروری است.
 

اسلامی افزود: خانمی که در سن 28 سالگی ازدواج می‌کند با توجه به اینکه فرصت‌های مناسب باروری را تا حدودی پشت سر گذاشته، بیماری‌هایی با خود به همراه دارد چرا که حاملگی پرخطر از سن 35 سالگی افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت : آموزش عمومی به جامعه برای پیشگیری از ناباروری می‌تواند به ارتقای نرخ باروری جامعه کمک کند.

مشاور دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت افزود : انجام غربال‌گری برای زوجی که می‌خواهند باروری را به تاخیر بیندازند ضروری است تا در آینده با مشکل روبه‌رو نشوند.

انتهای پیام/س

برچسب ها: میزان ، باروری ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.