به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب 30 درصد محصولات تولیدی در این شهرستان محصول سالم است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، علی عباسی، میزان کل تولیدات کشاورزی این شهرستان را 120 هزار تن دانست و گفت: حدود 43 هزار و 500 تن از این میزان تولید، محصول سالم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب مجموع اراضی کشاورزی این شهرستان را 34 هزار هکتار دانست و گفت: از این میزان 14 هزار و 500 هکتار آن آبی و مابقی دیم است.

عباسی گندم، جو، نخود، ذرت، باقلا، انگور، زیتون، خیار و گوجه را از اصلی ترین محصولات تولیدی در این شهرستان دانست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب در ادامه از رها سازی 90 هزار زنبور پارازیت براکون در مزارع گوجه فرنگی این شهرستان با هدف سالم سازی محصولات تولیدی خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به پایان برداشت نخود فرنگی در این شهرستان، سطح زیر کشت نخود فرنگی را در این شهرستان 70 هکتار دانست و گفت: در مجموع 800 تن نخود فرنگی در شهرستان تولید شد.

عباسی متوسط عملکرد نخود فرنگی در این شهرستان را یازده تن در هکتار عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب از نخود فرنگی به عنوان یک کشت مناسب در رقابت با باقلا یاد کرد و گفت: در سال هایی که قیمت باقلا صرفه اقتصادی ندارد، بهترین کشت برای جایگزین کردن آن نخود فرنگی است.

وی پرداختن به کشت نخود فرنگی به شکل تنوع محصول با باقلا در تناوب زراعی با گندم را به کشاورزان توصیه کرد.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: کشاورزی ، کرمانشاه ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.