به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان .، غلامحیدر زورقی در این باره اظهار کرد: نزدیک به 500 میلیارد تومان مطالعات پروژه آبخیزداری آماده در استان وجود دارد و اگر دولت اعتبارات اجرایی مربوط به این مطالعات را تأمین کند، این نهاد فعالیتهای اجرایی در حوزه سدسازی را انجام میدهد.
وی افزود: فعالیتهایی که این نهاد انجام میدهد، در قالب برنامه بوده و حوزههایی که احتمال خطر سیل در آنها پیشبینی میشود در تمام استان شناسایی شده و براساس تخصیص اعتبارات، برنامهریزیها صورت میپذیرد.
این مسئول بیان کرد: در حوزه سدهای سیستان و بلوچستان مشکل فرسایش خاک وجود دارد که باعث خسارتهایی به تأسیسات و پر شدن مخازن سد و بندها شده است.
زورقی اضافه کرد: در دو نقطه گله کان و ناهوک در منطقه عمومی جالق، کارهایی برای سدسازی انجام شده اما این حوزه بسیار بزرگ بوده و باید کارهای بیشتری انجام شود.
وی تصریح کرد: اساساً سیلی که در منطقه بلوچستان اتفاق میافتد، خسارتزا نیست و کارشناسان و مسئولان این نهاد میدانند که مشکل سیل در جنوب استان وجود دارد، اما به دلیل نبودن اعتبارات لازم در کوتاه مدت نمیشود در آنجا کاری انجام داد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان افزود: این اداره کل آمادگی کمک رساندن و رونق دادن به فعالیتهای آبخیزداری در استان سیستان و بلوچستان را دارد
انتهای پیام/ش